Disznófej

Namármost nagy átkot von a maga fejére az, ki demoparty szervezésére adja a fejét. A goások és darenbézesek között is kisebb lehet az érdekfeszület mint demo körökben, meg egyébként is a scene halott, (mint az már megmondták jól) stb. Sőt a scene halott, egész csinos kis élőhulla, dizájnos function 3 pólóban (2,5k HUF by Tomcat, fekete, death metal rajongó style). Félretéve az indulatokat, előítéleteket, meg a sok más mindenet az egyszerű lamer elzarándokolt Veszprémvarsányba, ami mint útközben kiderült a Nyúlon túl van.

Aztán a szokásos "csókolom a művelődési házat (műűűűvelődéésii?) keresnénk így, hol merre", meg jujjdejó itten vagyunk érzés. Meg belülről, igazi művház féling (t-shirt, de erről lásd feljebb) sőt büfé is van! (Na erről meg később, indulatok nélkül, még vár a citromtorta.) Hangosítás korrekt, Tomcat-et nagyszerűen lehetett hallani (fönt), meg néha a demókat is, sőt látni is (sony projektor ownz, csak a refresh rate az nem).

Úgy kell a dolgot elképzelni, már aki nem volt ott ugye (annak meg tudjukmiét, főleg dfj-ét), hogy a művelődési ház tágas, meg szép retro (értsd.: lepukkant), a wc-ben fílinges madzag tartja a papírt. Fűtés na az nincs, különös tekintettel a sleeping roomra, ahol meg még fűtés se. Van viszont sleeping roomban lila kondigép (tényleg! józanul is megnéztem és lila volt!). A terembe lépésnél pedig fejmagasságban fekete lepelbe ütközik az ember (póló by Tomcat etc.) ami kicsit zavarja az előre eltervezett nagyívű belépést, bedőlést. De csókoltatunk mindenkit, különös tekintettel iglókára, a partyarcra.

Na jó, legyünk őszinték, fűtés az lett. Mégpedig olajkazánnal, gázolajjal. A szag ami terjengett egyszerűen leírhatatlan, de a részeg osztrákok hazafuvarozásánál már kifejezetten hálás voltam a vincenzo csomagtartójából áradó átható olajbűznek. Meg sőt, nemhogy fűtés is de volt, hanem még büfé is de volt. A büfé a következőképpen festett, egy darab (időnként kettő) csaj ül a sarokban jelentős mennyiségű sör és rövidital társaságában. Meg van csoki, illetve lehet melegszendvicset rendelni! Karaj kenyér, kecsöp, két szelet sonka, reszelt sajt = 300 FT! Úgyhogy maradt az éhezés meg a folyékony kenyér, mer' az is olcsóbb volt 250/fél lityi borsodi. Aki nem verte el a pénzét pólóra (fönt), az vehetett mindenféle földi jót, egészen kb este 7-ig. Ekkor ugyanis a csajok összecsomagoltak és leléptek. Hajnalban meg ugye, se büfé, se kocsma, se bót. Egyszóval a büfé botrányos volt, igaz ez nem az organizerek hibája, respect meg minden.

A büfén megspórolt pénzt meg el lehetett költeni pólóra (by TC etc. lásd fent ésatöbbi). Az est folyamán meg volt sok meglepi, pl hangos amigások (azé a Magia még mindig odabasz), Monty Python show (respect akárkinek a gépe is volt ahol megtaláltam), meg animációs show sok olyan divx faszsággal amit otthon úgyse tudnák megnézni. (Male robot roxxol!) És akkor voltak még release-k is.

Hát izé, release-k. Legyek őszinte nem mindennel voltam elégedett, de ez magánvélemény. Tény, hogy háromszor is megmarkoltam a karfát. Először a c+4 retro demonál (by BSZ / NST), másodszor Igor2 awkfuljánál (beszarás komolyan), harmadszor meg a TGD wannabe-jénél, kötelező darab, tessék letölteni jól, ja és blala&alvaro Óránként egy jégkorszakja még egy igen szépséges darab, kongratsz. Legnagyobb meglepetésemre a nyeremények között nem volt póló (by TC), de az atarigame compo-n lehetett nyerni (by TC). Meg jó volt a Kasparov (by Gem), sose hittem volna, hogy Kasparov néven valaha bármi is tetszeni fog. Megmindenmás is jó volt na, respect meg ilyenek a releaselőknek is, én ilyet se tudok.

A hazaút külön megmérettetés. Egyrészt a "vasútállomás egy kilométerre van" szlogenből minden igaz, kivéve az "egy kilométerre" kitételt. Szóval hajnalban kigyalogolni nagyon unfrankó volt, huf elégedetten bazsajgó fejét nézni a kocsiból amint elhúz mellettem meg pláne! Szerencsére gyilkosság nem lett belőle, mert elfogyott az energiám mire az állomásra értem. A bakter külön kaland, számlát azt nem ad, mert minek, majd a vonaton. Szerencsére a kalauz lerendezte a problémát, de aki jobb sztorit akar hallani a mávról az kérdezze meg Igor2-t, én lusta vagyok leírni kálváriáját, meg ő plasztikusabban tudja előadni mint én. Lényeg, hogy a máv gazdagodott sok-sok mínusz ponttal, főleg mert hazáig állni kellett, és ezért napszemüveget viselni. Mindössze a napszemüveg viselése akadályozta meg, hogy elaludjak, mert amint bebasztam volna a fejem az ablakpárkányba a szemüvegkeret koppanása felébresztett. Ja igen, és a néni is furán nézett a jegyvásárlásnál amikor a konzolját nézegetve megbeszéltük, hogy micsoda oldskúl demó, különös tekintettel a képernyő alján villogó kurzorra, mint effekt.

A partyra vonatkozó általános észrevétel. Nem volt tökéletes, áber lehet jobbat szervezni, tessék csak nyugodtan. Biztos lesz ott is póló (by TCofZSZ), meg minden. Én részemről tök elégedett vagyok, mert és kész. Tessék rendezni még sok ilyet, csak mondjuk ne télen vaz! Ja, és legyen egyszerűbb a logo, hogy TC (ofZSZ) könnyen és olcsóbban ki tudja nyomtatni. Lehetne mondjuk monokróm, ja.

Véreshurka tükörtojással

<BACK